Hva kan vi på Hamna gjøre for å hjelpe de uskyldige ofrene i krigen på Gaza?

Målet vårt er å få samlet inn penger for å støtte Leger uten grenser. Vi ønsker å gjøre det på en måte som bidrar til økt fysisk aktivitet da det er det vi kan.

Vi ble inspirert av Line Dybedal sitt initiativ til Tonar for Fred, og ønsker å bidra til hennes innsamling. Tonar for Fred er en solidaritetskonsert for Gaza til inntekt for Leger uten grenser. Konserten blir holdt på Operahuset i Nordfjordeid 12.02.24. Du kan finne billetter til konserten her: https://operahuset.no/tonar-for-fred/

Vi har satt opp det vi kaller for #Hamnachallenge. Dette er fysiske utfordringer som er spredt rundt på hele senteret. Når du har gjennomført en utfordring kan du Vippse et valgfritt beløp til Leger uten grenser(vippsnr:2177) og merke den med kodeordet: Tonarforfred. Ved å gjøre dette støtter du deres arbeid i Gaza.

Vi har satt opp mange #Hamnachallange-er, tanken er at du selv gjennomfører utfordringen og utfordrer en venn til å gjøre det samme. Vi oppfordrer dere til å utfordre hverandre på sosiale medier, slik at flere kan bli inspirert til å gjøre det samme.

Eks: Jeg har tatt @hamnatrening sin #Hamnachallenge og stått i planke i 60 sekunder, og vippset xxx,- til Leger uten gresner. Jeg utfordrer herved --- til å gjøre det samme! @legerutengrenser @linedybedal #tonarforfred #freepalestine

De forskjellige Hamna-challengene er:

  1. Stå i planke i 60 sekunder
  2. Stå i 90° i 30 sekunder
  3. Ro 1000meter på romaskin
  4. Bli med på en valgfri gruppetime
  5. Klatre Tonar-for-fred bulderet på buldrerommet.

6. Finn på en morsom utfordring selv, og utfordre vennene dine til å gjennomføre den.

For barn

Det blir satt opp egne timer for barn denne uka. De er i utgangspunktet gratis, men foreldrene/foresatte vippser et valgtfritt beløp for at de er med. Følg med på Membro appen for å få oversikt over disse timene. 

Følg med på Instagram for nye aktiviteter som kan dukke opp.

En viktig måte du kan bidra på er å spre nyheten om innsamlingsaksjonen, slik at flere får muligheten til å bidra.