Dans for barn og ungdom!


Hamna har vært så heldig å få hjelp av Tuva Nyhammer Taklo til å sette opp et nytt danskurs på Hamna. Oppstart blir 5. Mars!

Tuva har vært aktiv i opera og musikalmiljøet i Eid, og har også vært vikar på kulturskulen som instruktør. Etter høstens suksess tar hun seg til at Eid igjen for et dansetilbud for barn og unge.


3-5. klasse Søndager kl.16:00-17:00: 


Dette kurset passer for alle i 3-5. Klasse, men vi forventer at deltakeren er motivert for å lære mer om dans og bevegelse. Det er fint om man har litt danseerfaring, men dette er ikke et krav.

På dette kurset er fokus på grunnleggende danseteknikk, samt generelt å bevege kroppen i en gøy og kjekk måte. Det blir en gjennomgang av kombinasjonen mellom trinn og koreografi samtidig som det er fokus på bevegelse.

Antall Plasser: 16 stk.

Oppstartsdato: 5. Mars 2023

Antall ganger: 8 

Siste dato: 30 .April (Pause i Påskeferie 9. April)


6. Klasse - Ungdomsskolen Søndag 17:30-19:00:


Dette kurset er satt opp for de som har noe erfaring med dans fra tidligere. Enten fra kulturskulen, med Tuva eller andre.

Det blir jobbet med avansert teknikk, kombinasjoner og koreografi. Fokuset vil være på musikalitet, kroppskontroll og selvstendighet i dansen.

Antall Plasser: 16 stk.

Oppstartsdato: 5. Mars 2023

Antall ganger: 8

Siste dato: 30 .April (Pause i Påskeferie 9. April)


For å delta på timen må man melde seg på hele kurset, altså alle 8 gangene. Medlemmer betaler kun kr. 150,- for å delta. Ønsker du ikke å være medlem på Hamna kan du allikevel delta kun på danse kurset for kr. 1600,-.

For medlemskap trykk her:

https://www.hamnatrening.no/bli-medlem-p%C3%A5-hamna

For påmelding dansegruppe trykk her:

https://hamna.ibooking.no/?page=courses

 

Spørsmål kan sendes til post@hamnatrening.no

Får du ikke meldt deg på?

Ring resepsjon 456 51 898 eller send epost resepsjon@hamnatrening.no.