Vi ønsker med dette velkommen til seminaret «å leve med smerter» i regi av Hamna!

 Å leve med smerter dagleg er ei utfordring veldig mange må lære seg å mestre. Ein blir rett og slett ikkje kvitt dei. Kva kan vi gjere?

 Kva mat kan vi ete for å gi kroppen det den trenger for å forebygge smerter?

 Kva råd vil legane gi til oss for at vi skal mestre eit liv med daglege smerter?

 Forelesere:

Gunn Skrede er fysioterapeut, PT og kostholdsveileder. I dette foredraget vil ho inspirere deg til å ta sunne val for ein betre livsstil- som kan vare livet ut! Ingen diett, men fokus på reine råvarer. Du vil få tips til enkel kvardagsmat, og vi laga rein felles lunsj saman før vi avsluttar med ei roleg treningsøkt.

 Elisabeth Juvkam er spesialist i almennmedisin og jobber ved Lønnås legesenter i Bærum. Ho har vokst opp og studert i Bergen og har sideutdanning i lungemedisin og psykiatri. Elisabeth har stor interesse for kroniske smerter og har vore med i styret i Norsk smerteforening nokre år. Elisabet er veileder for turnusleger.

 Sølvi Ruud Hagen er spesialist i almennmedisin og jobber i Fredrikstad ved Lægene på Kirkebrygga. Ho har studert i Oslo og har sideutdanning i psykiatri og barnesjukdomar. Ho har vore fastlege i 35 år og er veileder for turnusleger. Saman med Elisabeth har Sølvi holdt kurs i mange år for leger og pasienter i regi av den norske legeforening.

 Alle foreleserne ønsker å få tilsendt spørsmål på forhånd slik at dei kan ta opp tema deltakerne på seminaret ønsker det skal snakkes om. Send spørsmål og tema til: kristian@hamnatrening.no

Begge dager vert det servert lunsj etter anbefaling frå Gunn Skrede, og dagane vert avslutta med ei tilrettelagt treningsøkt Lørdag og ei yogaøkt Søndag. Vi møtast på Hamna!

Tidspunkter:

  • 02.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00
  • 03.10.2021 fra kl. 11:00 til kl. 15:00

Pris: Gratis

Påmelding:https://hamna.ibooking.no/?pag...