Kom deg ut for å klatre!

Vårsesongen for klatrere kan begynne og det er utmerket forhold til å komme seg ut i veggen. Hamna i felleskap med klatremiljøet jobber med å tilrettelegge klatrefelt rundt om og her finnes det utfordringer for alle.

I Hamna sin butikk kan du få tak i det du trenger for å klatre og buldre utendørs. Dersom du ønsker å leie utstyr er det også muligheter for dette.

Vi skal også sette opp kurs for utendørs klatring i løpet av uken så følg med på våre hjemmesider. Merk at alle kursene vil gi deg brattkort dersom du ønsker det.

Anbefalte klatrefelt å sjekke ut:

- Haus - Ligger midt i mellom Nordfjordeid og Måløy. Ruter fra grad 3 - 9 fordelt på 3 sektorer. Buldring i hula er også mulig. Beskrivelse av ruter finner du på facebook gruppen: Klatring / Buldring i Nordfjordeid, Gloppen, Stryn og Omegn.

- Beachen - Ligger mellom Stryn og Loen. Et veldig populært klatrefelt med klatring av høy kvalitet. Beskrivelse i Sogn og Fjordane Klatrefører.

- Sagafloten - I gloppen kommune. Det perfekte stedet for deg som er nybegynner og har med barn. Beskrivelse i Sogn og Fjordane Klatrefører.

- Kjølsdalen - Et nytt buldrefelt innerst i dalen som er under utvikling. Kanskje du kan lage deg et splitter nytt bulder? Informasjon kan du få på Hamna.

I tillegg finnes det mange flere felt som er verdt et besøk.


Ta en prat med oss på Hamna dersom du ønsker mer informasjon.